Blog, Challenge, FeelGood 30 day challenge

Det jobbes…

Hege og jeg jobber nå med å få ferdig alt som vi ønsker å lære dere i Januar challengen 😉 Vi gleder oss som to unger til å vise dere alt sammen. Dette blir bare så utrolig gøy 😀
I morgen skal vi begynne å filme og vi krysser fingrene for at været holder seg. Håper det ikke begynner å regne eller snø, for som alle vet, så liker ikke kameraene dette noe særlig 😁😁😁 Da været her på Vestlandet er særdeles ustabilt til tider, så er det alltid like spennende å se hvordan morgendagen blir når en står opp. Krysser fingre for fint vær.

Activize i Herbaslimte
Nå sitter jeg å drikker min deilige Herbaslim te med litt  Activize oppi, det har nemlig en litt oppkvikkende effekt, siden det er guaranaekstraktpulver, som tilsvarer 19mg koffein i den, trengte det nå når jeg holder på å skrive så mye.

Som jeg skrev i forrige innlegg her på bloggen så kjører i gang en ny Challenge nå i januar 2018, der vi ønsker å få flest mulig med på  å trene litt i 30 dager, dette blir kjempegøy og det beste av alt, det koster ingenting. Altså GRATIS trening, det eneste du trenger å gjøre er å sette av litt tid til deg selv og bli med på vår Challenge. Om du syntes dette høres spennende ut, så finner du mer informasjon i facebookgruppen vår som du finner HER!
Håper vi sees 😉

Takk for at du tok deg tid til å lese bloggen vår, håper du tar deg turen innom igjen en annen dag!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.