Blog, Challenge, FeelGood 30 day challenge, Yoga

Litt om yoga 😉

Er du litt sånn som meg og tenker at yoga er for syltynne damer og “dette fikser jeg ikke”. Kanskje føles det rart og ekkelt? Tenker du på at du er den eneste som ser stor ut og som når du går på en yoga klasse, ligger på gulvet og føler deg som en hval på land? Ja, akkurat der var jeg også en gang. Jeg er en stor dame og bare følelsen av det å gå inn i en yoga klasse fikk meg til å stritte helt imot. Bare tanken på å skille seg ut, magen føltes alt for stor og at jeg er alt for lite fleksibel, gjorde at jeg fikk en meget dårlig opplevelse.
Men det er her både jeg og du tar feil. Yoga er for alle. Du må bare finne din måte å gjøre det på. Og jeg fant min måte, gjennom klasser på nettet ble jeg tryggere på meg selv og lærte masse. Jeg ønsker derfor å gi deg noe av min lærdom. Pay it forward heter det på engelsk. Følg med 2 januar 2018, da begynner nemlig Feelgood sin nye 30 dagers challenge. Hold deg i aktivitet i minimum 30 dager. Lyst å være med?

Det du må gjøre er å melde deg inn i gruppen vår, som du finner HER!

Og når arrangementet blir postet, melder du deg på! Vi kommer tilbake med mer informasjon seinere. Arrangementet er GRATIS 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.