Blog, Challenge, FeelGood 30 day challenge

Ny challenge – 30 dager i Januar

Al487408401741874083410.JPG

Har du som mange andre en tanke om å ta deg sammen i januar og begynne å trene og komme i form? Få sommerkroppen på plass? Da er du ikke alene, jeg har også store planer om å bli litt mer aktiv og ikke minst, få av noen kilo til. Hege og jeg har bestemt oss for å dra i gang en ny Challenge i januar og det hadde vært kjempegøy å fått så mange med som mulig. Hva går det ut på? Jo, du blir med i en Facebookgruppe, her inne får du informasjon om kommende øvelser med mer…. Vi blir å legge ut noe hver dag, det blir en dag med rolig aktivitet, dvs meditasjon, en dag med yoga, noen dager med tur og andre dager med innetrening/ ute trening. Du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være, men er du aktiv med å ta bilder av turen din og hashtagge (dette tegnet #) forran eks: #feelgood365, som vi bruker i gruppen, så kan du være med å vinne forskjellige premier, du må altså ta ett bilde av treningen din, eks. bilde av ett tre, treningssko, sti, solnedgang, spinningsykkel el.l, så er du med i trekningen av litt forskjellig. Vi kommer tilbake med bilder av det du kan vinne seinere. Du melder deg på Challengen HER! 
Håper på å se deg der, dette blir bare så gøy 😃

Takk for at du tok turen innom bloggen, håper du tar turen innom en annen dag også 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.