Blog

Smiiiiil ;)

“Let your smile change the world, but don´t ever let the world change your smile”

Me2

Hvor ofte smiler du? Smiler du hver dag? Vet du at om du smiler, så hjelper du hjernen å holde en positiv kjemi, dvs vi lurer den til å tro at vi er lykkelig.

“Du blir gladere av å smile. Det sendes signaler fra ansiktsmusklene til hjernen som bidrar til å påvirke humøret vårt.” Utdrag fra Hjernen er stjernen av Kaja Nordengen. 

Er ikke dette spennende?

Her har jeg visst veldig mye å lær. Å bli mer bevisst hvor ofte jeg smiler. Tenker også en del på hvordan jeg og andre møter både nye og gamle bekjente. Møter vi hverandre med ett smil og en klem eller ser vi bare på hverandre og går videre? Nå er det ikke slik at jeg tenker vi skal gå rundt å klemme på alle, haha, ikke misforstå meg, men bevisstheten rundt hvordan vi er mot hverandre, den er viktig.

Hvor ofte smiler du? Hvor ofte smiler andre til deg?
Har en liten oppfordring til deg i dag, SMIL, ja, selv om du er potte sur, så SMIL til verden og verden vil forhåpentligvis smile tilbake 😀

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese her inne på bloggen i dag. Ønsker deg en super søndag og så håper jeg du kommer innom igjen en annen dag!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.