Blog, Challenge, Coaching, FeelGood 30 day challenge, Hverdag, motivasjon

Å balansere livet…

1hphrehrjh8erhherrg

Å balansere livet, er noe vi alle må gjøre inn i mellom. Kanskje er du syk og trenger å lære å roe ned alt rundt deg akkurat nå, slik at du kan restituere deg. Eller kanskje du må balansere jobb vs. fritid på en bedre måte?
Hva med ta bort presset som du legger på deg selv? Hva med å legge bort dårlig samvittighet for at du feks. trener i stedet for å være sammen med barna dine? Hva med å sette deg selv først? Nå mener jeg selvsagt ikke at du ikke skal ta vare på de du har rundt deg, men med å sette seg selv først, mener jeg at du trenger tid til deg selv, egentid. Får du tid til det eller går hverdagen for fort? Hva skal til for at du skal få egentid?

Vi starter ofte på en stress reduksjons reise fordi vi blir tvunget til det og tenker kanskje til slutt; “Jeg kan ikke holde på slik lenger”
Kjenner du deg igjen? Om ikke, så er jo det fantastisk, da er du nok flink til å balansere livet ditt, fortsett med den gode jobben du gjør. For oss andre, som trenger å bli påminnet hva vi må gjøre har jeg noen ord du kan tenke over:

Hva motiverer deg til å få mer balanse i livet ditt?
Hva håper du at du oppnår ved å håndtere stresset i livet ditt? Eks. få mer tid til familien? Ha mer egentid? Ta grep om egen helse?
Hvordan skal du gjøre disse grepene?
Hva skal til for at du begynner, tar grep?

Når du er bevisst målet ditt, prøv å se for deg, altså visualiser hva du vil ha ut av livet ditt. Hva ønsker du å oppnå?

Er du klar for å ta grep nå? Om du er klar for å ta grep om din egen helse, så kan du jo starte med noe enkelt, noe du vet du mestrer, eks enkle. turer. Eller bli med i en turgruppe i nærheten av der du bor. Er flere grupper på Facebook som du kan melde deg inn i og gå på turer med rundt om i landet. Eks, så kan du melde deg inn i Turlaget?
Altså det koster ikke mye, men det koster tid og det koster energi.
Eller du kan bli med på Feelgood sin GRATIS  30 dagers Challenge som starter 2 Januar 2018, du kan få mer informasjon om Challengen HER!
Eller du kan melde deg på HER! 

Takk for at du tok turen innom bloggen idag, håper du tar turen innom ved en annen anledning også eller melder deg inn i Feelgood gruppen!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.