Blog, Coaching, Hverdag

Planlegging nå rett før jul…

 

5234994217_0d63d78149_o

I dag er det tredje søndag i advent, nå kjenner nok de aller fleste, inklusiv meg på julestresset. Er alt pakket inn, har jeg kjøpt pakker til alle jeg skal? Har jeg kontroll på vasking og støvtørkingen. Har jeg planlagt all maten? Den dagen skal vi ha kalkun, har jeg alt til den? Pinnekjøtt eller ribben er den i hus? Hva med å ha sjekket juletrebelysningen?

Da jeg var liten, vokste jeg opp i ett elektrikerhjem, min far jobbet alltid julaften for da kom alle som trengte å få reparert juletre lysene eller de kjøpte nye lys, fordi det ikke gikk an å reparere de gamle. Jeg husker hvor mange som var fortvilet over at de ikke fikk lys på juletreet det året, fordi de begynte å sjekke dette for seint, butikken ble fort utsolgt av nye lys og reserve pærer, så mange gikk slukøret hjem igjen. Det må ha vært en ganske kjip opplevelse. Altså det jeg vil frem til med dette er:

Skriv opp en liste over gjøremål om du ikke har gjort det alt. Lag deg altså små hverdags mål, så blir det enklere å holde kontrollen.

I dag kan du jo, om du føler for det, ta å planlegge en ting på din liste? 😉

Eks skal du marinere kalkunen, så finner du frem alt som skal i marinaden, bland det sammen og mariner kalkunen i kjøleskapet. Da er det gjort.

Sjekk juletrelysene og om du har reserve pærer, så slipper du å stresse med å få kjøpt nye pærer eller nytt sett på julaften.

Litt tid til planlegging kan faktisk spare deg litt tid, stress og penger og kanskje du får lys på juletreet i år? Ønsker deg en fin uke nå rett før jul ❤️

Takk for at du tok turen innom bloggen, velkommen tilbake 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.