Blog, Coaching, Hverdag

Litt om lykke, hva er det?

1Q4378048.jpg
Er du lykkelig? Er du virkelig lykkelig? Eller lurer du på hva lykke er for deg?


Håper du fikk noen aha opplevelser ved å se filmene. Jeg har selv erfart å være dypt ulykkelig og det som har vært til stor hjelp for meg er å skrive opp hva jeg er takknemlig for i livet mitt. Hver kveld brukte jeg noen minutter på å tenke gjennom hva jeg hadde i livet som jeg var takknemlig for. Denne teknikken bruker jeg faktisk enda, det er en supergod ting å ta med seg, virkelig. Det er alltid noe, når du setter fokus på det, så finner du noe du er takknemlig for, bare prøv. Det setter ting i perspektiv. En annen ting jeg gjorde da jeg ikke var lykkelig var å ta ett bilde av en gjenstand eller noe som jeg syntes var vakkert og plasserte dette bildet i en egen folder på mobilen min, så hver dag kunne jeg se på hva det var jeg hadde i livet mitt som jeg kunne være glad for. Etter som ukene, månedene og årene har gått, så ser jeg hva jeg har fokusert på. Jeg opplevde å huske dagene, månedene og årene bedre og sakte men sikkert har jeg blitt mer og mer bevisst hva jeg har å være glad for. Nå kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er glad i meg selv, jeg er lykkelig med det jeg har i livet mitt.
Det er derimot enkelte som går rundt i livet og tenker at bare jeg hadde hatt litt mer penger, så hadde jeg vært enda mer lykkelig. At man har så man klarer seg, er jo selvsagt greit, men nå tenker jeg på ett lass med penger. Men er det slik? Blir man mer lykkelig av å ha mye penger? Så er det de som kjøper seg lykke, jeg kjøper bare den dyre vesken der, den fortjener jeg, da blir jeg lykkelig og alle kan se hvor velstående og flott jeg er. Er det virkelig slik? Ja, kortvarig lykke er det nok for noen, men bunner det i noe mer?
Jeg velger å dra det så langt at jeg tror enkelte ungdommer, ser på karakterer som lykke, de higer etter beste karakter, da blir de lykkelig. Da har de bevist for seg selv og for andre at de mester og at de er flink. Hva tror du?

Håper du fikk noen tanker omkring temaet lykke og kanskje egne ideer til å bli enda mer lykkelig eller du fikk satt noen tanker i et nytt perspektiv?

Takk for at du tok turen innom bloggen i dag og velkommen tilbake en annen dag <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.