Blog, Hverdag, Meditasjon

Bare MÅ gjøre det…

yay-13014164-digital.jpg

Vet du, i dag gruet jeg meg faktisk litt til å skrive bloggposten, jada, jeg føler jo jeg må gjøre det…men MÅ jeg egentlig det? En venninne av meg sa til meg i går; “Hallo, du trenger jo ikke å skrive noe hver dag? “, der jeg responderer med; “Jo, det føler jeg at jeg MÅ”. Ja, der har vi det vi kvinner bare er så gode på, at vi MÅ alt mulig og alt føleriet haha. Jeg måtte altså stoppe litt opp og spørre meg selv; MÅ jeg det? Nei, i grunnen ikke er vel det rette svaret, men gjør jeg det fordi om, jupp, jeg føler at det er greit vettu.

Kjenner vel litt på at jeg nå har hatt en meget slitsom uke og skal handle inn alt til julebesøk, vaske og lage mat pluss pluss, så skal jeg få noe som er bra ned på bloggen også. Er ikke enkelt når en er trøtt i hodet. Så i dag, blir det en meget kort bloggpost. Ja, jeg har planlagt å skrive noe, men noen dager så får man bare ikke helt til det man har tenkt å skrive om, sånn er det her i dag.
Jeg vil at du også skal tenke over hva du bare MÅ gjøre nå før jul. Og jeg vil at du tenker gjennom om du trenger å gjøre det eller hva er det som gjør at du MÅ bare få gjort ting.
Er det andre som stiller krav til deg eller er det du selv som stiller krav til deg?

Jeg bestemte meg for å ta en liten meditasjonstime bare for å roe helt ned og få litt ekstra energi igjen, jeg bruker denne Calm appen innimellom og kan så absolutt anbefale deg å prøve den ut. Ta deg en 10 minutters pause i dag, bare nyt å være tilstede og kos deg i nuet.

Ha en nydelig fredag, det skal jeg ha 😍

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.