Blog, Challenge, FeelGood 30 day challenge, Hverdag, Yoga

Første dag i challengen yey

Dag1

Yey, endelig er dagen her og vi har jobbet nesten dag og natt for å sy sammen alt. Dette gleder vi oss stort til og ikke minst blir det gøy å se hva de som er med på Challengen syntes om opplegget vårt.
Så er det nå slik at ikke alle er like motivert og har kanskje noen motforestillinger mot å ta tak i seg selv og komme i gang med aktivitet, særlig nå etter all julematen, snopet og kanskje noen late dager på sofaen.
Så hva skal til for å komme  i gang igjen? Jo, det som hjelper er å finne frem treningsklærne og sette i gang. Så enkelt, men såååå vanskelig.

Nå vil jeg at du skal utfordre deg selv til å velge deg en trening du kunne tenke deg å gjøre denne uken. Sett deg ett mål om hvilken dag eller enda bedre dager, du skal trene.
Så er det å gjennomføre treningen den dagen eller de dagene du har bestemt deg for å trene. Kom igjen, dette fikser du!

Dokumenter det gjerne på Instagram, tagg bildet ditt med: #feelgood365, så kan vi alle følge med på hva du har gjort eller ønsker å gjøre.
Du trenger ikke ta bilde av deg selv, men aktiviteten er helt ok også 😉 Kanskje lufter du hunden din, ta ett fint bilde av turen 😉
Mitt ufattelig dårlige bilde ser du ovenfor, (ble ikke så godt som jeg hadde håpet på), men, men, får satse på ett bedre bilde i morgen. I dag har jeg trenet spinning i 30 minutter og etterpå yoga i 20 minutter.

Her er forresten bildet av nesten alt du kan være med å vinne, om du blir med og er aktiv i gruppen 😉

AL34704741084780.jpg
Yoga bagger, yoga block, stikk, i mange varianter og  drikkeflasker. I tillegg kommer det yogamatter, men de er ikke ankommet her enda, dessverre.

Takk for at du tok turen innom bloggen og velkommen igjen en annen dag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.