Blog, Challenge, FeelGood 30 day challenge, Hverdag, Meditasjon, motivasjon, Trening, Yoga

Energi eller energityv

Bruker du tiden din på det du kan gjøre noe med eller bruker du den på å tenke på alt mulig annet som du prøver å fikse?

Jeg er helt håpløs innimellom, da bruker jeg så mye energi på små ting, tanker som jeg vet jeg faktisk ikke kan gjøre noe med. Så må jeg ta meg selv i nakken og være meget streng, så da sier jeg inni meg; “Kan du gjøre noe med dette”?
Svaret er som regel Nei.
Har du det sånn også?

Utfordringen med dette er at jeg bruker ufattelig mye energi på små filleting, eller det trenger i grunnen ikke være filleting heller, kan være store vanskelige spørsmål, men som jeg vet jeg absolutt ikke kan gjøre så mye med.
Så går det kanskje til slutt ut over søvnen min, noe som er meget dumt, særlig med tanke på at det er viktig å holde søvnen i sjakk. Så er jeg plutselig inne i en litt uheldig spiral.

Jeg har funnet et par botemiddel for dette, gi litt mer f`en og det å trene.
Med trening tenker jeg på både fysisk og psykisk trening. Det å være i stillhet med seg selv i en meditasjon er like utfordrende som en mer fysisk aktivitet. Mindfullness, tilstedeværelse i nuet er utfordrende og gir meg også mye glede.

I januar har jeg ett mål om å trene hver dag…jupp, du leste rett, jeg skal trene noe hver eneste dag, både kroppen og hjernen skal jobbes med. I tillegg har jeg stort fokus på kostholdet mitt og spiser så rent som jeg overhodet kan. Gjennom Challengen får jeg virkelig brukt både kroppen og hodet.

I dag tenker jeg at du kan få en ny oppgave:
Hva bruker du energien din på?
Hva/hvem er energityvene i livet ditt?
Hva skal til for at du skal å få mer energi?

AL7480478740.jpg

Takk for at du tok turen innom bloggen og velkommen tilbake <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.