5 thoughts on “Dagens utfordring 😉”

    1. Det er jo ett godt spørsmål 😁 Og det er vel ganske individuelt. Vet om flere som jobber natt og har den utfordringen med frokost eller mat generelt sett. Jeg kan bare svare for meg selv, jeg hadde spist når jeg var sulten. Jeg hadde laget meg en oversikt over måltider jeg skal ha og ut fra det, funnet meg ett tidspunkt som passer for de forskjellige måltidene, med ca 4 timers mellomrom og ca 4 måltider. Der er jo slik at en ikke bør spise tett opp mot når en skal sove, så det bør du jo også tenke på! Vet ikke om du ble så mye klokere av dette?

    1. Antall kalorier kommer an på hvor tung du er i utgangspunktet, samt høyden din. Om du vil ha et eksakt utregnet svar kan jeg snakke med en kollega av meg? Da må jeg ha litt mer informasjon fra deg. Hvor høy er du, hvor mange kilo ønsker du å veie, hvor mye veier du nå. Evt kan du sende meg e-post adressen din og infoen, så kan jeg komme tilbake til deg med mer informasjon i løpet av morgendagen 😁 ønsker du informasjon om CellReset, så sender jeg dette også til deg på Mail. Ha en flott vakt videre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.