Blog, Challenge, FeelGood 30 day challenge, Hverdag, Refleksjon

Tid til refleksjon

IMG_1231.JPG

Ja, det har gått i ett her hos meg, nå er vi jo godt i gang med Challengen og jeg holder på å spise kjøleskapet tomt for julemat. Huff og huff, det ble litt mye mat igjen i år, julen i fjor var hard haha. Blir ny runde på kur for meg rundt 15 Januar, tenkte å dele hele prosessen min med deg. Så idag, har jeg tenkt at det er litt tid for refleksjon.
En ny uke står og banker på døren, det er mandag og da er det greit å stoppe opp litt, ta ett dypt pust ned i magen og ta seg tid til å la tankene bare få flyte litt. Det hjelper for å ta farvel med forrige uke og ta imot den nye uken med åpne armer.

Velg deg ett emne å reflektere over fra listen her, og om du vil, så skriv ned tankene dine.

1. Hvordan har du det? Hvordan var uken din?
2. Hva ser du frem mot i denne uken som kommer?
3. Hva inspirerer deg?
4. Har du noe gøy å se frem mot i denne uken? Hva som gjør at du gleder deg?
5. Har du tid til egenpleie? Hva kan du gjøre for å få tid til dette?
6. Har du meditert i det siste? Når tid har du tid til å meditere?
7. Har du ett mål for neste uke? Hva kan du ha som mål for uken?
8. Har du satt av tid til hobbyen din i uken som kommer? Hva skal til for at du skal gjennomføre det?

Vel, både gruer og gleder meg til denne uken. Blir litt mye stress, men det får jeg bare ta på en strak arm, tenker jeg. Flere av filmene jeg trodde var i boks, viser seg å ikke være helt som de skulle, så må filme alt på nytt, dette tar tid, så phu….
Jeg prøver å minne meg på å puste ned i magen, senke skuldrene og holde meg rolig ;D
Håper din uke blir superduper og ikke minst at du føler deg “feelgood” ;D

Takk for at du tok turen innom bloggen i dag, håper du kommer innom igjen en annen dag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.