Blog, Challenge, Hverdag

Fri for klager…

AL47804780784701404.jpg
Ja, nå er det ikke sånn at jeg hver dag går rundt og klager på ting, men det hender jeg må ta meg i å flytte fokuset mitt noen hakk i rett retning. Noen ganger greier jeg å gjøre det selv, andre dager så får jeg gjerne noen tilbakemeldinger, som gjør at, vel, jeg stopper opp og tenker over hva i himmelens navn er det nå jeg holder på med.

Så i dag tenkte jeg hva med å gå en hel dag uten å klage på noe, prøve bare å holde tankene så positive som mulig.
Forskning viser at det å klage gjør noe med både den som klager og den som tar imot klagen. I tillegg er det fristende å klage, fordi det får en til å “feelgood”, huff… 
Tenk at det å klage for oss til å føle oss bedre?
En tankevekker det der. Så blir du med på å prøve å endre tankesettet?

Greier du å gå en hel dag uten å si noe negativt til deg selv, dine kollegaer, venner, barn og den spesielle personen i livet ditt, om du har det?
Vel, du vil garantert skape mer positiv energi rundt deg, ved å endre tankesettet uansett om du klager mye i hverdagen eller ikke. Å tenke på hva en er takknemlig for kan være ett hjelpemiddel for å endre tankesettet, men det er bare en av mange måter å gjøre det på.
Jeg leste nemlig denne artikkelen som går på forsking på det å klage i hverdagen og da fikk jeg en aldri så liten a-ha opplevelse.

Ønsker deg en fantastisk flott “klagefri” torsdag, takk for at du tok turen innom bloggen og velkommen tilbake <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.