Blog, Hverdag

Små minner…

AL48041847.jpg
Skriver du dagbok?
Visste du at du kan opparbeide deg en forbedret følelsesmessig intelligens og styrke selvdisiplinen ved å daglig skive i en dagbok? Du kan lese mer om dette HER!
Jeg syntes det er intressant lesning og ikke minst at en får ett bedre minne av å skrive. Det er superviktig for meg, det å kunne se tilbake på både gode og mindre gode dager, reflektere over hva som har skjedd i livet mitt og kanskje ta litt lærdom av det.
Jeg skriver nesten hver dag, ned noen ord om hva som har skjedd denne dagen og bruker ca 1 minutt på dette. Det gjør at jeg får ett lite minne fra dagen og gjerne sammen med ett bilde (av noe jeg syntes er flott eller noe som er viktig for meg å holde fast på fra i dag).
Det som er et vanlig øyeblikk i dag, kan bli ett kjært minne om få år, har du tenkt på det?

Så oppfordringen min til deg i dag er å tenke over hva du ønsker å ta vare på videre i livet ditt. Er det bilder, ord, videoer etc… og hvordan vil du gjøre det?

Håper du får en fin helg. Jeg skal gjøre yoga i hele helgen og gleder meg stort til det.

Takk for at du tok deg tid til å lese bloggen og velkommen tilbake!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.