Blog, Coaching, Hverdag, motivasjon

Gi et kompliment…

Dagens kjærlige gjerning; Gi noen ett kompliment.

AL542850h9h92595.jpg

Når du gir eller mottar ros så gjør du også noe for deg selv i tillegg til at du gleder den som mottar komplimentet, det er jo litt hyggelig å tenke på!  Det er vel noe med det at om vi gir ros og gode ord til en person, så hjelper det å bygge ett godt forhold, det hjelper til med å bygge tillit.
En kan jo ikke kontrollere om noen gir deg ett kompliment i dag, men det er i din makt å gi litt fra deg, husk på det. Jeg mener selvsagt ikke at du skal gå ut i verden å strø om deg med komplimenter, neida, det er ikke det jeg tenker på når jeg skriver dette. Det handler heller om at du skal bli mer bevisst om du har gitt ett kompliment til noen som fortjener det i det siste. De gode vibbene du gir fra deg gjennom ros og oppriktig komplimenter, vil skape god energi og kan til og med forbedre produktiviteten på jobben, om du gir det der. Bare tenk på hvor glad og kanskje til å med elsket denne personen du gir rosen til vil føle seg. I tillegg har ros flere andre tilleggsgoder som feks. å få frem ett smil eller det booster selvtilliten. Om du vil lese litt mer, så kan du se lese mer her:
Psychologytoday.com/
eller
Why w should take the time to give compliments every day

Takk for at du kom innom bloggen i dag, velkommen tilbake ved en annen anledning <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.