Blog, Hverdag, motivasjon

Litt om livet mitt…

I dag begynner jeg på ny kur, skal ta en ny 28 dagers rensing av kropp og sinn. Kommer til å skrive litt om prosessen min her på bloggen. Ønsker du å vite mer om dette, kan du kontakte meg (Bente) eller Hege. Jeg har tenkt at jeg må ta fatt på ny runde, siden jeg har fått i meg masse snop og sukker nå i julen og ja, jeg har fått en liten bilring igjen…sukk. Ikke for det, jeg har ikke noe imot bilringer, men jeg ønsker å leve så sunt som jeg kan, på økologisk mat og helt rene råvarer, som jeg kjøper på butikken.
I tillegg til maten kommer jeg til å trene fra uke 2, ikke hard trening, men lett trening som ligger i fettforbrennings sonen min.

Måtte ta ett valg om å få bedre helse, tross alt er det ikke andre enn MEG som kan endre  mitt liv! Kun jeg som kan ta mine valg, på lik linje som at du tar dine valg. Dette er ett mini valg for meg, siden dette varer i kun 28 dager. Etter de dagene setter jeg meg ett nytt valg og til slutt kommer jeg inn i del to av opplegget og det skal vare livet ut.
Jeg har jo skrevet om et bevisste mini valg,  her på bloggen før, du kan lese om det HER!

Da jeg tok forrige kur fikk jeg virkelig gode resultater og jeg vet at holder jeg meg til dette opplegget, så får jeg i meg alle næringsstoffene kroppen min trenger for å fungere.
I julen i fjor falt jeg litt vel utpå og derfor er det på tide med en ny detox runde nå.
Jeg gleder meg til å ta fatt nå. Etter en helg på yoga retreat, så passer det godt å rense kroppen og komme i balanse igjen.  Og nei, dette er ikke ett nyttårsforsett, dette er rett å slett noe jeg velger å gjøre for å få kroppen på “rett kjøl” igjen.

Takk for at du tok turen innom bloggen, velkommen tilbake!

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.