Blog, Hverdag, Refleksjon

Det er okey….

AL5708470570572857g584205.jpg
Jeg har begynt å redusere sukker og salt inntaket mitt kraftig, blir å gjøre det i 14 dager. Blir utrolig spennende å se hvor mye jeg går inn i midjemål denne gangen.
I dag har jeg måtte roe helt ned, har noen få utfordringer med kroppen, så noen dager blir det ikke helt som jeg har tenkt oppi hodet mitt.
Denne uken blir jeg å trene rolig, ikke noe sånn core og spinning i hvert fall. Blir litt yoga og meditasjon, siden det gir meg styrke, bygger muskler og gir ro i kropp og sjel.
Jeg forbereder kroppen for en ny 28 dagers runde.

Livet mitt er ikke akkurat bare glede og  gode øyeblikk, jeg har mine utfordringer både fysisk og psykisk. I tillegg må jeg også fungerer i hverdagen på ett vis og gå inn og ta oppvasken, klesvask, vaske gulv og mye annet kjedelige hverdagslige aktiviteter. Det kan sies at jeg ikke akkurat elsker husarbeid, niks, gjør ikke det, kjenner på de der litt kjedelige følelsene. Er vel slik med oss alle innimellom? Er vel ikke rosenrøde dager hos deg alltid heller? Og vet du, det er helt ok, tenker jeg. Jeg aksepterer at livet mitt ikke er hundre prosent perfekt, faktisk så tørr jeg være ærlig og sårbar og det tror jeg at gjør at jeg mestrer å møte dagene med et litt lettere sinn og hjerte enn jeg gjorde før, jeg har endret tankesettet mitt mye.

Hva tenkte jeg på nå? Jo, jeg tenker på at det må være lov å si til seg selv:
Det er ok å feile og ikke mestre alt en ønsker, det er helt ok! Er du enig?

Det jeg vil at du tenker over i dag er:
Greier du å si til deg selv; det er ok å ikke være 100% perfekt? Jeg <3 meg selv!
Det er lov å være menneske med følelser og håp for fremtiden, men også kjenne på håpløshet og maktesløshet, det er ok å registrere de følelsene og bare si at det er helt ok.
Tross alt, så kan man bare gjøre det beste man selv kan!

Takk for at du tok deg tid til å lese bloggen idag, velkommen innom igjen en annen dag!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.