Blog, Hverdag, Tanker

Er du raus???

I dag leste jeg på Verdensdagen for psykisk helse Norge sine sider at temaet er raushet. Er jeg raus nok? Hvordan kan jeg bli mer raus, er spørsmål som går gjennom hodet mitt etter å ha lest om raushet. Og er det noe som jeg brenner for, så er det at ALLE har det godt. Det er jo en av grunnene for at jeg bruker mye tid på bloggen. Fordi jeg håper noen av temaene jeg tar opp her, berører deg på ett eller annet plan!

Det begynner med deg og meg, jeg kan gjøre noe med mine holdninger og du med dine. Hva kan du gjøre for å bli mer raus i hverdagen?

Om du vil lese mer eller lese det jeg har lest, så finner du det HER!

Takk for at du tok deg tid til å lese bloggen ❤️ velkommen innom igjen en annen dag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.