Blog, Hverdag, Refleksjon, Tanker

Å nyte livet til det fulle….

Er det noe barn er gode på så er det å nyte livet, leke og kose seg. Hva er det som gjør at vi voksne plutselig ikke mestrer dette lenger? Hva er det som gjør at vi hele tiden skal være så ordentlige og alvorlige?
Hadde besøk av en jente på 11 år her om dagen, hun sa: Du oppfører deg ikke akkurat som om du er 50. Åååå, tenkte jeg, for et kompliment 😍
Jeg ble faktisk kjempeglad, ikke fordi jeg er barnslig, men fordi jeg mester å holde litt på det barnslige i meg, selv om jeg har rundet halvveis til hundre. Handler vel litt om utdannelsen min også som barnehagelærer og ett valg om at jeg ønsker å kunne være den jeg innerst inne er.
For å si det sånn, jeg er ikke for stereotyper som du sikkert skjønner. Jeg elsker å leve og nyte livet til det fulle ❤️

Hva jeg ønsker å formidle med dette er:
Slå deg litt løs i dag, le, gjør noe morsomt, gjør noe du normalt sett ikke gjør så mye av, ta deg å gi litt mer f`en i hva andre syntes. Dans, syng, lev og elsk!

Takk for at du tok turen innom bloggen og velkommen tilbake en annen gang!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.