Blog, Hverdag

Demp lyset og lag noe godt

AL3461947697649b764913476.jpg

Så var det lørdag igjen, jeg har en liten oppfordring til deg i dag, demp belysningen og lag noe godt og kos deg, enten alene eller sammen med noen. Til å med til frokosten kan du tenne ett stearinlys, gjør du det av og til? Jeg elsker å tenne lysene og bare sitte å ta inn øyeblikket før jeg spiser frokost. Det er i hverdagen man skal kose seg, ikke alltid når det er fest og bursdag, syntes jeg. Dessuten så er det sååååå mye mer koselig å dempe lyset, gjerne tenne noen stearinlys. Våre omgivelser betyr mye for hvordan vi spiser og nyter maten. Optimaliser dine omgivelser for et koselig måltid.
Slå av forstyrrende elementer og bare nyt maten og eventuelt selskapet ditt. Vil du lese mer om mindful eating, så kan du få flere tips HER.

Ønsker deg en flott lørdag, husk å stoppe opp og nyte feelgood øyeblikkene i dag!

Takk for at du tok deg tid til å lese bloggen, velkommen tilbake!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.