Blog, Feelgood365, Hverdag

Å gjøre noe en elsker

AL4750504850275

God morgen, siden jeg holder på å skrive litt om morgenen rutiner og hvordan tune hjernen inn på en god dag, tenkte jeg at i dag skulle jeg skrive litt om å starte dagen med noe en elsker å gjøre. Er det noe du virkelig digger å gjøre om morgenen, men som du aldri ellers ikke får tid til? Hva med å sette av litt ekstra tid i morgen til noe annet?

Når en ser frem til noe morsomt, noe gøy, noe som gir en glede, da er det mye lettere å stå opp og ikke  minst, så setter du agendaen for resten av dagen. Hvor bra er ikke det?

Planlegg kvelden i forveien at du skal gjøre noe for deg selv om morgenen. Om det er 15 minutter med en kopp kaffe eller te eller en ekstra kosestund med favoritt boken din, kanskje du vil bruke tiden til å kose med katten eller hunden din litt ekstra?

Lag deg en litt bedre frokost, sett av en ekstra halvtime til det. Eller har du noen andre du ønsker å gi ekstra oppmerksomhet til?

En ekstra treningsøkt kanskje? Det som teller er at du liker dette godt og at du gleder deg til å stå opp av sengen, for det er jo målet, å gjøre noe en elsker, noe som gjør deg ekstra glad og dagen ekstra bra. Noe som får deg til å føle deg rolig og avslappet før du begynner på dagens sysler. Ha en fantastisk fin dag og tenk over hva du vil gjøre for deg selv i morgen tidlig!

Takk for at du tok turen innom bloggen i dag, velkommen tilbake en annen dag

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.