Blog, Feelgood365, Hverdag, Meditasjon, Refleksjon, Tanker, Yoga

Drømmer om lyset

Drømmer du om bedre dager? Om å kunne reise, oppleve andre kulturer og nyte livet, sol og varme? Da er du ikke alene. Akkurat nå er det høytid for vinterdepresjoner og er du kvinne, så er sjansen større for at du blir utsatt for dette. I tillegg er det kanskje slik at kroppene våre merker noe til det skiftende vinterværet vi har her i Norge. Slik at kroppen blir mer stiv og støl, en kjenner det i rygg og hofter og humøret daler. Kjenner du deg igjen?

Vel, da kan du gjøre litt egenpleie. Sørg for å få nok sollys, får du ikke det er sjansen for D vitamin mangel stor, så er du i tvil om du har for lite av dette vitaminet, ta en blodprøve hos legen din.

Ett annet alternativ er å ta sol, men man trenger kun ta 12-15 min annen hver dag, for å få ett godt resultat. Har du dagslyslampe, kan dette også hjelpe, men sørg for at den er sterk nok, om du skal kjøpe en.

Så kjenner du på deg at du skulle hatt en tur til syden, men av forskjellige grunner ikke kan reise, så finnes det jo håp om å gjøre hverdagen lysere 😉

I tillegg finnes det nå en rekke matvarer som er tilsatt vitamin D, så i den mørkeste tiden av året, kan det være lurt å kjøpe matvarer som har det lille ekstra 😁

Så, det jeg tenker på i dag er å pleie seg selv, ta ett varmt bad, få løst opp litt i stram muskulatur eventuelt ta deg en treningsøkt ute og få litt trim eller yoga inne. Ta en SPA dag med venninner og nyt varmt vann og behandlinger (kan også gjøre hjemme, om du har badekar). Få nok lys på fjeset, enten ved sol eller dagslys. Sjekk vitamin D – nivået ditt. Mediter i minimum 10 minutter 😍 Gjør noe kjekt for deg selv i dag!

I dag skal jeg begynne på ny diett runde og både gruer og gleder meg 😁 Følg meg gjerne her på bloggen, for kommer med noen oppdateringer ukentlig om hvordan det går!

Takk for at du tok turen innom her i dag og velkommen tilbake ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.