Blog, Feelgood365, Hverdag

Vann vann vann

AL-7808502-digital.jpg

I dag, fyll på med litt ekstra av livets tørstedrikk; vann….
Vi følger ofte med på hva vi spiser og heller mindre på hva vi drikker. Så i dag, hold litt mer regnskap med hvor mye vann du drikker. Kanskje får du i deg mye veske, men hva i form av? Kaffe, te, saft, brus eller smoothies?
Uansett, hva det er så tenk over hvor tid du kan få i deg litt ekstra vann. Bare ikke drikk for mye 😉  Kan jo bli for mye til tider, sånn over 4 liter er kanskje litt over the top.
Jeg vet at jeg får i meg alt for lite vann i løpet av dagen, må ta meg i nakken og virkelig tenke over hvor mye og ikke  minst når jeg skal drikke vann. Jada, jeg drikker kaffe og litt vann og i ny og ne litt saft, men alt for lite. Når jeg trener er det en selvfølge å drikke litt ekstra, men ikke nok, så for meg er det særlig viktig å holde fokuset. I dag skal jeg lage til en stor mugge med vann og putte i sitron!
SÅ kjære leser, drikk og kos deg i dag! Det skal jeg 😉

Takk for at du tok turen innom bloggen i dag, velkommen tilbake

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.